Bydækkende og events

UngiAarhus er bydækkende, og børn kan opleve events i fritidsklubben

Bydækkende og events

Kulturoplevelser i fællesskaber for, med og af unge
Flere gange om året giver vi børn og unge mellem 10 og 17 år i hele Aarhus mulighed for at deltage i Unge FællesSkaber, hvor børn og unge deltager aktivt i at skabe events og aktiviteter i byen.

Ungdomsskoler, klubber og legepladser i UngiAarhus står sammen om at danne rammerne, der giver børn og unge forskellige muligheder for at udfolde sig, opleve og skabe nye relationer.

Nogle af de events, der er tilbagevendende er musikfestivalen OMG! (One Music Generation), unge-kunstprojektet Vårsalong og Musikstarter, hvor unge mødes for at skabe musik sammen.

Hvem er UngiAarhus?

UngiAarhus er for alle byens børn og unge – vi møder dig, som du er, og hvor du er. UngiAarhus er din mulighed for at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i interesser, knytte venskaber for livet, blive klogere på verden - og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.

Sammen med byens børn og unge skaber vi den gode fritid, uanset om du er 10 år eller 17 år. Elsker du e-sport, er du vild med spansk, eller kan du lide at jamme med vennerne, så har vi noget til dig. Søger du et sted – dit eget helle - hvor du ”bare kan være” sammen med andre, så er byen fyldt med klubber, hvor du kan komme, som du er. Og holder du til ude i byens rum, så er vi også der.


UngiAarhus er inddelt i fem områder: NORD, VEST, Gellerup/Toveshøj, SYD og SYDVEST. Alle områder arbejder både lokalt og bydækkende. 


Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her: http://uiaa.dk/sp
UngiAarhus er et fritids- og ungdomsskoletilbud for alle byens børn og unge

Event