Gadeplan
For de unge og med de unge

På gadeplan møder UngiAarhus børn og unge på gaden

Gadeplan

Gadeplan UngiAarhus har fokus på den brede, tidlige forbyggende indsats i hele Aarhus Kommune.

I Gadeplan møder vi de unge i deres eget nærmiljø. Vi arbejder med inkluderende indsatser, hvor unge støttes i at indgå i forpligtende og udviklende fællesskaber i deres eget nærmiljø – i skolen og i fritiden. Vi arbejder aldrig alene, men altid i samarbejde med andre.
Gadeplan er der, hvor de unge er og arbejder altid med råd og vejledning, der tager udgangspunkt i de unges frivillige medvirken og motivation.

Hvem er UngiAarhus?

UngiAarhus er for alle byens børn og unge – vi møder dig, som du er, og hvor du er. UngiAarhus er din mulighed for at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i interesser, knytte venskaber for livet, blive klogere på verden - og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.

Sammen med byens børn og unge skaber vi den gode fritid, uanset om du er 10 år eller 17 år. Elsker du e-sport, er du vild med spansk, eller kan du lide at jamme med vennerne, så har vi noget til dig. Søger du et sted – dit eget helle - hvor du ”bare kan være” sammen med andre, så er byen fyldt med klubber, hvor du kan komme, som du er. Og holder du til ude i byens rum, så er vi også der.


UngiAarhus er inddelt i fem områder: NORD, VEST, Gellerup/Toveshøj, SYD og SYDVEST. Alle områder arbejder både lokalt og bydækkende. 


Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her: http://uiaa.dk/sp
UngiAarhus er et fritids- og ungdomsskoletilbud for alle byens børn og unge

Gadeplan