Pædagogisk ledede legepladser

På de pædagogisk ledede legepladser kan børn og unge lave bål

Pædagogisk ledede legepladser

De pædagogisk ledede legepladser er oaser, der er frie og åbne tilbud for alle. Alle kan benytte de udemiljøer, der er tilknyttet oaserne, hvor der ofte er dyr og værksteder. Der er pædagogisk personale på legepladserne i udvalgte tidsrum.

Hvem er UngiAarhus?

UngiAarhus er for alle byens børn og unge – vi møder dig, som du er, og hvor du er. UngiAarhus er din mulighed for at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i interesser, knytte venskaber for livet, blive klogere på verden - og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.

Sammen med byens børn og unge skaber vi den gode fritid, uanset om du er 10 år eller 17 år. Elsker du e-sport, er du vild med spansk, eller kan du lide at jamme med vennerne, så har vi noget til dig. Søger du et sted – dit eget helle - hvor du ”bare kan være” sammen med andre, så er byen fyldt med klubber, hvor du kan komme, som du er. Og holder du til ude i byens rum, så er vi også der.


UngiAarhus er inddelt i fem områder: NORD, VEST, Gellerup/Toveshøj, SYD og SYDVEST. Alle områder arbejder både lokalt og bydækkende. 


Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her: http://uiaa.dk/sp
UngiAarhus er et fritids- og ungdomsskoletilbud for alle byens børn og unge

Pædagogisk ledede legepladser