Ungdomsskole

I ungdomsskolen lærer unge en masse nye ting

Ungdomsskole

Ungdomsskolen er din mulighed for, sammen med andre unge, at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i dine interesser og fag, knytte venskaber, opleve verden, og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.

I ungdomsskolen møder du undervisere, der brænder for det samme som dig, og som kan inspirere dig til, hvordan du kan bruge dine interesser, fx når du skal vælge uddannelse eller job. 

Noget for alle – også for dig
Hvad interesserer du dig for, har lyst til eller brug for? Robotter eller hiphop? Mountainbike eller dykning? Tysk eller matematik? Action eller adventure? Sport eller sang? I ungdomsskolen er der hold for enhver smag. Du kan fordybe dig i dine interesser og blive både dygtigere, klogere, skarpere, bedre og meget meget mere. Og du kan gå på hold i hele Aarhus.

Se mere om alle ungdomsskoleholdene, og hvordan du tilmelder dig her
Kom til UngDag d. 4. oktober, fra kl. 15-21.
Kom til UngDag d. 4. oktober, fra kl. 15-21.

Tilmelding - nemt og hurtigt


Ungdomsskolen er gratis for alle unge i hele Aarhus, der går i 7. klasse og til de fylder 18 år.

Du kan melde dig på ungdomsskolehold i hele byen allerede nu. Læs mere om holdene og tilmeld dig på hjemmesiden her.

Tilmeld dig på appen
Ungdomsskolen har en app, hvor du nemt og enkelt kan se alle hold og melde dig til. Søg efter "Tabulex" i Appstore eller Google-Play, hent IST Ungdomsskole og log ind med dit UNI-login.
Tilmelding til ungdomsskolen

Hvem er UngiAarhus?

UngiAarhus er for alle byens børn og unge – vi møder dig, som du er, og hvor du er. UngiAarhus er din mulighed for at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i interesser, knytte venskaber for livet, blive klogere på verden - og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.

Sammen med byens børn og unge skaber vi den gode fritid, uanset om du er 10 år eller 17 år. Elsker du e-sport, er du vild med spansk, eller kan du lide at jamme med vennerne, så har vi noget til dig. Søger du et sted – dit eget helle - hvor du ”bare kan være” sammen med andre, så er byen fyldt med klubber, hvor du kan komme, som du er. Og holder du til ude i byens rum, så er vi også der.


UngiAarhus er inddelt i fem områder: NORD, VEST, Gellerup/Toveshøj, SYD og SYDVEST. Alle områder arbejder både lokalt og bydækkende. 


Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her:  http://uiaa.dk/sp
UngiAarhus er et fritids- og ungdomsskoletilbud for alle byens børn og unge

Ungdomsskole